Pedicuresalon Lucky Feet
 

Prijzen


Pedicure behandeling

€ 27,50

Deelbehandeling likdoorn

€ 14,00

Deelbehandeling ingegroeide teennagel

€ 14,00

Nagels lakken (inc. lak)

€ 13,00

Nagels lakken (eigen lak)

€ 8,00

 
Behandelswijze

Ik werk volgens de landelijke richtlijnen op het gebied van hygiëne. Een behandeling - zo'n drie kwartier - start met het desinfecteren van de voeten, schoonmaken van de nagelriemen, nagels knippen behandelen van ingroeiende nagels en het verwijderen van likdoorns en eelt.De voeten worden via de zogenaamde nattechniek (water en alcohol) met een frees behandeld, de nagels worden gepolijst en de voeten worden na iedere behandeling met Interfoot crème licht gemasseerd. Het fijne van werken met nattechniek is dat er geen stof circuleert in de ruimte en dat de frees niet zal branden op de huid of nagel omdat deze tijdens het frezen gelijk gekoeld wordt.

Harsen

Ik heb een certificaat voor het harsen van de benen. Als eerst wordt huid wordt ingesmeerd met een warme voedende hars. Het overtollig haar zal aan de hars blijven kleven en tegelijk met de hars worden verwijderd. Het harsen is vrijwel pijnloos, de haren zullen 4 tot 6 weken wegblijven.

Parafinne

Daarnaast biedt ik ook een paraffine pakking aan, waarbij de handen en/of voeten met een warme voedende wax worden bespoten. Deze moet ongeveer 15 minuten intrekken. De wax wordt in de tussentijd hard en zal de huid gaan voeden. Na het verwijderen van de wax heeft u een zachte en uitgeruste huid.